SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bokning till vår verksamhet

Klicka på länken "Boka" i högermenyn så kommer du till vår bokningssida. Där kan du boka in dig på:

  • Skills
  • Camper
  • Hockeyskola
  • Damhockey (ta kontakt med lagledare i Damerna innan du bokar in dig)
  • IceAge (ta kontakt med lagledare i IceAge innan du bokar in dig)
Nybörjare i ungdomshockey
Spelare som inte tidigare har spelat ishockey men är för gammal för hockeyskolan eller har haft uppehåll från hockey ett eller flera år kan inte boka in sig direkt till våra team. Kontakta i så fall kansli eller sportchef för guidning hur man kan börja spela hockey med oss.
Övergångar
Junior och A-lag
Spelare som vill ansluta till trupperna i J18, J20 eller A-laget ombeds kontakta lagledare i dessa Team eller Sportchef Lasse Billing (lasse.billing@osterakerhockey.se). 
 

Ungdom

För övergångar avseende ungdomshockey (U9-U16,FD-FA) gäller följande (utdrag ur Seriebestämmelser Stockholm Hockey Cup):
 
2.26 Regler och förhållningssätt vid önskan om föreningsbyte
a) Spelare som önskar byta förening ska först anmäla detta till sportchefen i sin klubb för en dialog kring orsaker och lösningsförslag.
b) Om spelaren håller fast vid sin önskan att prova möjligheten att spela i annan förening, ska sportchefen söka direktkontakt med den förening till vilken spelaren vill flytta. Eventuellt provspel sker efter överenskommelse mellan sportcheferna.
c) Om spelare/föräldrar kontaktar ny förening/lag direkt med förfrågan om spelplats, ska alla diskussioner om eventuell övergång avvisas och spelaren uppmanas kontakta moderföreningens sportchef och följa beskriven process.
d) Därefter skall föreningen till vilken spelaren tillhör kontaktas för att informeras om att förfrågan om övergång gjorts.
e) Önskemål om provträning såväl on-ice som off-ice i ny förening tillåts inte innan dialog och godkännande av båda föreningarna skett enligt ovan.
f) Om man efter provspel kommer fram till att föreningsbyte är aktuellt, bör moderföreningen skriva på övergångshandlingar.
g) I dialogen mellan sportcheferna ska den av spelaren önskade nya föreningen beakta om övergången leder till att moderföreningen riskerar att förlora ett helt lag p.g.a. av för få spelare.
h) Den mottagande föreningen ska beakta hur tillkommande spelare påverkar nuvarande sammansättning av laget såväl socialt som gällande möjlighet att tillgodose speltid och träningsmöjligheter för befintliga medlemmar.
i) Det åligger båda föreningarnas sportchefer att bidra till att möjliggöra konstruktiv dialog mellan föreningarna. Vid oklarheter gällande orsaker och omständighet kring önskan om föreningsbyte ska båda föreningarna och målsman/spelare gemensamt föra dialog i form av ett 3-partsmöte.
j) Förening och/eller enskilda lag inom förening får inte annonsera efter spelare till befintliga lag. Undantag är marknadsföring av Hockeyskola eller nybörjarverksamhet.
k) Det åligger varje förening att inför varje säsong skriftligt till Stockholms Ishockeyförbund meddela vem i föreningen på nivå motsvarande ordförande eller sportchef som är ansvarig för spelarövergångar.
 
Sponsorer
Länkar