SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Hockey Lekis – skridskola, är framförallt för barn som inte nått åldern att börja i Hockeyskola (dvs om du är yngre än 5 år det år hockeyskolorna startar) I år är det födda 2019 eller senare som då istället kan delta i HockeyLekis.  Hockeylekis startar efter höstlovet – i år Lördag 11 november. (men du kan börja när som helst under säsongen som sträcker sig till 31 mars)

 

Du betalar 400 kr i medlemsavgift och 200 kr i träningsavgift för hela säsongen (11 nov- 31 mars med uppehåll för julledigheterna). Du täcks då av föreningens försäkringar.

 

Normalt brukar vi rekommendera att komma minst en halvtimme innan istiden för att byta om och knyta skridskor för att hinna stå på is i tid till när det börjar. Uppgifter om vilket omklädningsrum som är avsatt finns på istidsschemat för veckan på hemsidan Istidsscheman. Varje pass håller på i ca 50 min. Ladda ner SportAdmins Medlemsapp så ser du både tider och kallelser.

 

Uppstarten den 11 november – anmäl att du kommer genom att svara på kallelsen som mailas ut ca veckan innan. Sen kommer du och säger ditt namn vid mottagningen utanför ishall 1. Du anmäler dig senast 20 minuter innan ditt pass börjar så har du tid knyta skridskor. Tänk på att det kan vara många barn.

Vad gäller utrustning behöver du bara hjälm, skridskor och gärna halsskydd. Ett bar tjocka vantar och vinterbyxor & jacka/overall räcker i övrigt så det blir lite mjukare när man ramlar. För det gör man tom upp i åldrarna – något du får börja träna på när du kommer till Hockeyskolorna.  

Isen delar HockeyLekis med HockeySkola Nybörjare på var sin sida – så du kan smygtitta på vad man gör när du kommit upp i rätt ålder. På HockeyLekis är det föreningsledare på isen men föräldrar behöver vara med på isen, eftersom det kan vara svårt i början och någon behöver hålla i till att börja med. Vi vet också att det kan kännas tryggare.  Föräldrar behöver också ha hjälm och skridskor på isen.

Välkommen!   /  Hockey Lekisleledarna

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Startsida, 29/06 21:26 
Startsida, 11/12 16:33 
Startsida, 29/11 22:32 
Startsida, 20/10 13:54 
Startsida, 04/10 21:15 
 
Sponsorer
Länkar
Guldkortet