Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Hockeyskola flickor
Hockeyskola Flickor riktar sig till flickor i alla åldrar - nybörjare som fortsättning.  Alla flickor är välkomna oavsett tidigare erfarenhet. Skridskor och utrustning finns att låna, så det är bara att anmäla sig och komma och prova på helt gratis! 

Efter hockeyskola minst en säsong kan man fortsätta i lag med matchspel utifrån ålder och överenskommelse med tränaren.

Ishockey är en avancerad sport där man behöver bra balans, kunna hantera puck med klubba, hålla ordning på linjer och regler och samarbeta – allt i hög fart!

I vår verksamhet jobbar vi därför med att utveckla balansen, fin- och grovmotorik, koordination, kondition och styrka och framförallt samarbete och laganda – egenskaper som följer dig livet ut. 

Allt sker under leksamma former och utan resultatkrav, så som barnidrott ska bedrivas. Barn- och ungdomsishockeyn är säker. Spelarna är väl skyddade och jämfört med andra idrotter är skadorna få. Våra välutbildade ledarteam har många års samlad erfarenhet av att arbeta med barn i allmänhet och med flickor i synnerhet.

Vi letar efter fler kompisar som vill komma och spela ishockey med oss!
Säsongen 18/19 var vi närmare 30 tjejer inskrivna i hockeyskolan och nu vi vill få in ännu fler tjejer som vill komma och ha roligt med oss när några nu fortsätter till lag i Flickor C.  Bjud in alla ni känner!

Vi tränar kl.10-11 på lördagar och erbjuder utrustning att låna - maila ellen.norstrom@osterakerhockey.se vid intresse.

Tiderna kan ändras beroende på högtider, cuper eller annan aktivitet i hallen. Prenumerera på kalendern för att se eventuella förändringar i tider pga andra aktiviteter i ishallarna.

Vi ser fram emot att få träffas på isen!

Med vänliga hälsningar,
IFK Österåker Vikings tjejer

Maila huvudtränare Ellen för mer information ellen.norstrom@osterakerhockey.se eller
Ungdomsansvarig Stefan Falk , stefan.falk@osterakerhockey.se
2019-02-19 12:53
Artikel från Kanalen
Redan två veckor efter att denna bild togs och texten skrevs har vi ökat från 25 registrerade tjejer till 30 i hockeyskolan för flickor! Visa denna fina artikeln för era kompisar så blir dem säkert sugna att komma och träna med detta härliga gäng!
Hockeyskolan har utökat antalet platser
2019-01-23 02:04
Det har varit rekordstort intresse för att delta i vår flickohockeyskola denna säsong och vi är otroligt glada över detta, och för att ge ännu fler tjejer chansen att spela med oss har vi därför utökat antalet platser.

Du som funderar på att anmäla ditt barn till hockeyskolan kan fortfarande göra det genom att anmäla sig för "prova-på" vilket innebär att man kan delta 2 tillfällen innan man bestämmer sig för att fortsätta och betalar avgift.

Eftersom det endast är vårsäsongen kvar i hockeyskolan är avgiften reducerad. Det kostar 400 kr att bli medlem och 200 kr att delta i hockeyskolans verksamhet. Totalt blir det alltså 600 kr för att delta fram till ishallarna stänger i början av april.

För mer information och frågor, kontakta ellen.norstrom@osterakerhockey.se
Kom och spela hockey med oss!
2019-01-16 13:20
Vi letar efter fler kompisar som vill komma och spela ishockey med oss!
Vi är redan 20 tjejer inskrivna i hockeyskolan och vi vill få in ännu fler tjejer som vill komma och ha roligt med oss. Bjud in alla ni känner!

Vi tränar kl. 10-11 på lördagar och erbjuder utrustning att låna - maila ellen.norstrom@osterakerhockey.se vid intresse.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer
Länkar