SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i IFK Österåker Vikings HC
BLI MEDLEM
Damlag - Wonder Women

Nu har vi ett rekreations damlag i IFK Österåker Vikings HC. Damlaget kommer inte spela tävlingsmatcher till att börja med. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av ishockey för att delta i verksamheten, men det är naturligtvis bra om du kan stå på ett par skridskor - dock inget krav.


Damerna hade några prova-på tillfällen under april 2019 och 6 september startade vi upp verksamheten med träning 2 gånger i veckan. Prenumerera på kalendern för aktuella tider.
 
Utrustningskrav:

Krav för att vara på isen är hjälm, halsskydd, skridskor, hockey/vinterhandskar. Det kan även vara bra med ben- och armbågsskydd. Låneutrustning finns med reservation för att det kan ta slut.

 
Anmäl dig under BLI MEDLEM.  Det är 2 veckor "prova på" . (Om du inte vill fortsätta efter prova-på perioden kan ni klicka på avanmälan i mailet du får i samband med anmälan).
 
Säsongsavgifter se aktuella Avgifter under Medlemssidor
 
Kontakta Kansli@osterakerhockey.se för eventuella frågor.
Wonder women
2021-01-18 20:56
 
Nu drar Wonder Women i gång!
2019-09-02 00:48
Så är det ÄNTLIGEN dags! 
Vissa sa de skulle ligga i hårdträning och andra kanske tagit det lugnare sen testen i våras...Oavsett så ska det bli riktigt roligt!

Fredag 6/9 20:30 går vi på is för ordinarie träning. 
Prenumerera på kalendern så ser ni alla inlagda tider som finns för den närmsta tiden.

Har du inte anmält dig än, gör du det via första sidan "Bli Medlem" knappen. 
Du kan prova på ett par gånger innan avgiften betalas. 
Medlemsavgift 400kr och 2500kr spelaravgift. I det ingår istider, tränare, träningströjor, slipmaskin och träningsmaterial (puckar, koner och vad som kan behövas.)

Lagorganisationen på plats med Åsa Strömstedt som lagledare och Lisa Harbeck som assisterande och Anna-Lena Bergqvist som materialare. Peter Bräännström och Stefan Falk hjälps åt som huvudtränare och Johan Jonsson, Ellen Norström mfl. assisterar. 

Förhoppningsvis kan så många som möjligt komma redan på fredag1

Varmt välkommen att vara del av Wonder Women!
Damlagets första träning
2019-04-09 10:06
Måndag 8/4 genomfördes första prova-på träningen för vårt nya damlag. Som ni kan se på bilden var det otroligt populärt - 50 tjejer/damer på isen! Det man kanske inte ser på bilden är hur roligt vi hade det och hur mycket skratt som hördes runtom isen.

På Fredag 12/4 kör vi nästa pass och vi hoppas på en lika rolig träning!
BLI MEDLEM
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Startsida, 27/09 14:03 
Startsida, 25/09 07:39 
Startsida, 23/09 22:01 
Startsida, 22/09 11:27 
Startsida, 21/09 22:15 
Startsida, 21/09 14:11 
 
Sponsorer
Länkar