Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bli medlem i IFK Österåker Viking HC
BLI MEDLEM
Damlag - Wonder Women
Nu bildar vi ett damlag inom IFK Österåker Vikings HC. Damlaget kommer inte spela tävlingsmatcher till att börja med. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av ishockey för att delta i verksamheten, men det är naturligtvis bra om du kan stå på ett par skridskor - dock inget krav.

Damerna hade några prova-på tillfällen under april 2019 och mot slutet av augusti, början av september startar vi upp verksamheten med träning ca 1 gång i veckan. Prenumera på kalendern för aktuella tider.

Utrustningskrav:

Krav för att vara på isen är hjälm, halsskydd, skridskor, hockey/vinterhandskar. Det kan även vara bra med ben- och armbågsskydd. Låneutrustning finns med reservation för att det kan ta slut.


Anmäl dig under BLI MEDLEM.  Det är 2 veckor "prova på" . (Om du inte vill fortsätta efter prova-på perioden kan ni klicka på avanmälan i mailet du får i samband med anmälan).

Säsongsavgifter:
Medlemsavgift :  400 kr
Träningsavgift: 2500 kr  (träningsavgiften föremål för friskvårdsbidrag)

Kontakta Kansli@osterakerhockey.se för eventuella frågor.
Damlagets första träning
2019-04-09 10:06
Måndag 8/4 genomfördes första prova-på träningen för vårt nya damlag. Som ni kan se på bilden var det otroligt populärt - 50 tjejer/damer på isen! Det man kanske inte ser på bilden är hur roligt vi hade det och hur mycket skratt som hördes runtom isen.

På Fredag 12/4 kör vi nästa pass och vi hoppas på en lika rolig träning!
BLI MEDLEM
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Startsida, 24/07 18:24 
Startsida, 24/07 18:20 
Startsida, 01/07 12:58 
 
Sponsorer
Länkar