SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Damlag - Wonder Women

Välkommen till IFK Österåker Vikings HC!

 

Vi är ett gäng på drygt 30 tjejer som gör allt vad vi kan för att bli grymma på hockey. Vi har sjukt roligt ihop, vi svettas, vi sliter, vi utvecklas, vi stöttar varann och vi skrattar, massor.

 

De allra flesta har ingen tidigare erfarenhet av ishockey utan började för ca 2 år sedan för att vi gillade hockey. (Vi hade några prova-på tillfällen under april 2019 och 6 september startade vi upp)

 

Säson 2021/22 deltar vi i en damrekreationsserie div 3 som spelar hockeymatcher runt om i Stockholm.

 

Vi har inga förkunskaper för att börja i vårt lag men det är bra om du har lite skridskovana. Har du ingen vana alls finns det även en hockeyskola där man kan lära sig att åka skridskor från scratch om man känner sig osäker.

 
Utrustningskrav:

Krav för att vara på isen är hjälm, halsskydd, skridskor, hockey/vinterhandskar. Alla tränar dock med full utrustning. Låneutrustning finns med reservation för att det kan ta slut.

 
Anmäl dig under BLI MEDLEM.  Det är 2 veckor "prova på" . (Om du inte vill fortsätta efter prova-på perioden kan ni klicka på avanmälan i mailet du får i samband med anmälan).
 
Säsongsavgifter se aktuella Avgifter under Medlemssidor
 
Kontakta Kansli@osterakerhockey.se för eventuella frågor.
Wonder women
2021-01-18 20:56
 
Nu drar Wonder Women i gång!
2019-09-02 00:48
Så är det ÄNTLIGEN dags! 
Vissa sa de skulle ligga i hårdträning och andra kanske tagit det lugnare sen testen i våras...Oavsett så ska det bli riktigt roligt!

Fredag 6/9 20:30 går vi på is för ordinarie träning. 
Prenumerera på kalendern så ser ni alla inlagda tider som finns för den närmsta tiden.

Har du inte anmält dig än, gör du det via första sidan "Bli Medlem" knappen. 
Du kan prova på ett par gånger innan avgiften betalas. 
Medlemsavgift 400kr och 2500kr spelaravgift. I det ingår istider, tränare, träningströjor, slipmaskin och träningsmaterial (puckar, koner och vad som kan behövas.)

Lagorganisationen på plats med Åsa Strömstedt som lagledare och Lisa Harbeck som assisterande och Anna-Lena Bergqvist som materialare. Peter Bräännström och Stefan Falk hjälps åt som huvudtränare och Johan Jonsson, Ellen Norström mfl. assisterar. 

Förhoppningsvis kan så många som möjligt komma redan på fredag1

Varmt välkommen att vara del av Wonder Women!
Damlagets första träning
2019-04-09 10:06
Måndag 8/4 genomfördes första prova-på träningen för vårt nya damlag. Som ni kan se på bilden var det otroligt populärt - 50 tjejer/damer på isen! Det man kanske inte ser på bilden är hur roligt vi hade det och hur mycket skratt som hördes runtom isen.

På Fredag 12/4 kör vi nästa pass och vi hoppas på en lika rolig träning!
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Startsida, 14/06 14:16 
Startsida, 02/05 21:00 
Startsida, 27/04 23:30 
Startsida, 16/03 11:32 
 
Sponsorer
Länkar