SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Skills

Här hittar du information om våra skillsträningar som erbjuds som extra träning utöver ordinarie verksamhet, för våra spelare men också spelare från andra föreningar. 

 

Skillspassens syfte är att utveckla ishockeykunskapen hos spelarna och detta sker på isen. Till skillnad från det enskilda lagets aktiviteter under ordinarie verksamhet med träningar och matcher, där det finns lagledare, materialare etc. som sköter allt omkring och utanför isen, har skillspassen enbart tränare på isen. Övrigt förväntas skötas av spelarna själva eller deras föräldrar vid behov. 

 

Som en del av vårt åtagande att skapa en säker och trygg miljö för era barn vill vi tydliggöra föreningens och föräldrarnas roller när det gäller ansvar för barnen i samband med våra Skillspass.

Föreningen ansvarar för era barn från det att de kliver på isen,  tills de kliver av. 

Det är föräldrarnas ansvar att se till att barnen kommer till och från ishallen och ut på isen,  samt att barnen vid behov övervakas före och efter aktiviteten på is. Detta inkluderar även att säkerställa att barnen har säkra transportmedel till och från ishallen och att de inte lämnas utan uppsikt under dessa perioder.

 

Vi vill betona vikten av att följa dessa riktlinjer för att säkerställa att alla barn har en trygg och säker upplevelse i vår förenings regi. Genom att arbeta tillsammans kan vi skapa en miljö där barnen kan utvecklas och trivas på bästa möjliga sätt.

 

Vi tackar er för ert fortsatta stöd och samarbete och ser fram emot att fortsätta vår gemensamma resa för att främja hälsa, gemenskap och glädje genom ishockey.

Skills Academy 5
2024-03-01 14:28

Förbättra Dina individuella färdigheter på isen med Skills Academy 5!

 

 

Hej hockeyentusiast,

 

Österåker Hockey är glada att bjuda in Dig till Skills Academy 5 - en unik möjlighet för Dig att ta Dina individuella ishockeyfärdigheter mot nästa nivå!

 

Under fem spännande veckor kommer Du att få möjlighet att träna med våra välutbildade tränare och fokusera på att förbättra Din skridskoåkning, passningar, passningsmottagningar, puckhantering, finter och mycket mer. 

 

Våra tränare är utbildade för att utveckla spelare och kommer att ge Dig personlig uppmärksamhet och feedback för att hjälpa Dig på vägen mot Dina mål.

 

Programmet kommer att inkludera två ispass varje vecka där varje träning är noggrant utformad för att maximera Din utveckling. 

 

Genom en kombination av övningar, feedback och olika typer av spel kommer Du att utmana Dig själv och arbeta med att finslipa Dina färdigheter i en inspirerande och stöttande miljö.

 

Oavsett om Du är nybörjare eller erfaren spelare är Skills Academy 5 det perfekta tillfället att ta Ditt spel till nästa nivå och få den individuella uppmärksamhet och träning som Du förtjänar.

 

Det som kommer krävas av Dig är att Du har en vilja att förbättra Dig genom att lyssna noggrant, fokusera och anstränga Dig.

 

Datum och tid: Från vecka 15 till och med vecka 19 på tisdagar och torsdagar.

 

Grupp 1
Spelare födda 2015 & 2016
Tisdagar & torsdagar 16:00-16:50

 

Grupp 2
Spelare födda 2012, 2013 & 2014
Tisdagar och torsdagar 17:00-17:50

 

Grupp 3
Spelare födda 2009, 2010 & 2011
Tisdagar och torsdagar 18:00-18:50

                         

Pris: 1500kr eller med Guldkortet 1400kr

 

Anmäl Dig nu för att säkra Din plats i Skills Academy 5 och börja Din resa mot att bli en ännu bättre hockeyspelare. 

 

Antalet platser är begränsat till 25 spelare per grupp så anmäl Dig så snart som möjligt för att inte missa denna fantastiska möjlighet!

 

Anmäl Dig på vår hemsida https://www.osterakerhockey.se/start/?ID=154846 .

 

Vi ser fram emot att träna och utvecklas tillsammans med Dig på isen!

 

 

Med vänliga hälsningar,

 

 

Lasse Billing                                          Magnus Larsson

Sportchef Utbildning                               Sportchef Utveckling                                           

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Startsida, 30/03 19:17 
Startsida, 01/03 15:20 
Startsida, 11/12 16:33 
Startsida, 29/11 22:32 
 
Sponsorer
Länkar
Guldkortet