Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Skills - extra träningstillfällen
Föreningen erbjuder skillspass för lag respektive individer. 

Lagpassen
Arrangeras lagvis för alla spelare i laget. Passen leds av Jacub Glavo och är 30 min med fokus på teknikträning. Dessa pass genomförs under ordinarie säsong och ingår i träningsavgiften.

Individuella pass
Sker i grupp med max 12 spelare per tillfälle. I dialog med lagtränarna kallas spelare till dessa pass med jämna mellanrum. Passen leds av ungdomsansvarige Stefan Falk och är 50 min med fokus på teknik och repetition. Dessa pass genomförs under ordinarie säsong och ingår i träningsavgiften.

Skills Academy
Sker i grupp med max 25 spelare per tillfälle. Fokus på individuell träning i skridskoteknik, klubbteknik, skott, passningar och puckmottagning. Ansvariga instruktörer är Sportchef Lasse Billing och Ungdomsansvarig Stefan Falk. Dessa pass genomförs efter ordinarie säsong och erbjuds mot en mindre avgift. Antalet platser är begränsade för att alla spelare ska kunna få ett individuellt fokus. Öppet för spelare från andra föreningar.
El Capitan Erik Pahlberg förlänger med A-laget!
2020-05-02 17:24
Ännu en glädjande nyhet gällande lagbygget för A-laget är att senaste säsongens kapten Erik Pahlberg förlänger för ytterligare ett år.

Erik hade en imponerande poängskörd med totalt 31 poäng på 34 matcher.

Kan vi kanske få se det slaget kommande säsong...?

Varmt välkommen till ännu en säsong i Österåkerfamiljen Erik!
Skills Academy Vecka 21-23
2020-05-01 19:16
Skillspassen har varit populära och vi har en efterfrågan på ytterligare en omgång. Så nu kör vi Skills Academy Part Two.
Skills Academy vecka 17-19
2020-04-13 12:34
Yngsta gruppen är fullbokad! De övriga 2 grupperna har ett fåtal platser kvar.

Säkra upp Din plats nu innan det är för sent!
 
Sponsorer
Länkar