Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Nyheter från IFK Österåker Vikings
2018-06-13 11:57
 
Matchen mot cancer
2018-06-06 21:53

Lördag 9 juni är det dags att utkämpa Matchen mot Cancer på Åkersberga golfklubb. Kom och träffa profiler som Rikard Rakell, Gabriel Landeskog, Rikard Franzen, Henrik Strömblad, Anders Limpar, Greg Poehler, Harald Lückner, David Åslin, Pontus Kåmark, Anette Norberg, Maria Möller och många fler. Profilerna spelar en 18-håls golfrunda tillsammans med privatpersoner. Som publik kan man välja fritt vilken boll man väljer att följa. Det kommer vara tävlingar, auktion och många andra roliga händelser på plats.


Team 08 från IFK Österåker Vikings deltar under dagen med en skottramp där man ska tävla i att slå snabbast. Allt överskott från dagen går oavkortat till forskning för cancer (Radiohemmet samt Cancerrehabfonden). Välkommen som publik och upplev ett unikt tillfälle att träffa många hockeyprofiler på plats. För att se de objekt profilerna skänkt till auktionen gå in på facebook.com/matchenmotcancer där du även hittar mer info om eventet. Välkommen! PS: glöm inte autografpennan!


Målvaktsträff med CCM
2018-05-21 08:52
Onsdag 23 maj kl 17.00 - 20.00 är det målvaktsträff med CCM hos Hockeygear i Solna och alla målvakter och målvaktsföräldrar i Österåker är inbjudna.

Årets nyheter från CCM finns till försäljning och du kan få hjälp med att designa dina egna skydd.
SportAdmin Medlemsapp
2018-05-21 06:00
Nu lanserar vi vår Medlemsapp. I MedlemsAppen får medlemmen full koll på bland annat sina aktiviteter, kallelser (med pushnotiser), kalender, kontakter, nyheter och utskick. 

För idrottsföräldern innebär det också en förenklad idrottsvardag då denne kan samla allt på en och samma plats.

En ytterligare smart funktion för idrottsföräldern som har barn i olika lag/grupper (t ex ett barn som både deltar i ett flicklag och ett U-team, eller 2 barn i olika team) är att man kan få en tydlig överblick genom att samla allt i ett och samma flöde.

Men självklart kan man även filtrera och enbart visa exempelvis aktiviteter kopplade till en specifik medlem.

Appen kan du ladda ner på Appstore eller Google Play.

Jakub Glavo blir huvudansvarig istränare för U14
2018-05-16 12:00
Vi är glada och supernöjda att ha förlängt med Jakub Glavo! Jakub kommer kommande säsong att vara huvudansvarig istränare i Team 05 samt en av tränarna som jobbar med skridskoträningen för ungdom i flera lag. Planering med nya och gamla övningar pågår. I takt med att vi fyller på med tränare och andra ledare blir vi fler och fler och är med och bidrar positivt i denna planering! 
Nyheter från våra lag
A-lag, 08/05 12:59 
J-18, 08/03 18:05 
 
 
Sponsorer