Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bli medlem i IFK Österåker Viking HC
BLI MEDLEM
Aktuellt
Förbundet på besök 28/9, teori och praktik med alla våra tränare.

Hockeyskolan startar igen, läs mer nedan.

Nya öppettider i cafeterian i samband med pandemin, läs mer nedan.

SvenskHockey.tv startar direktsändningar av våra hockeymatcher, mer nedan.
Köp abonnemang till Hockey-TV
2020-09-20 17:22
Dags för nedsläpp i TV-rutan!
Vår klubb/hall har tillsammans med Svenska Ishockey Förbundet och Svensk Hockey TV AB utrustats med en helautomatisk produktionslösning vilket ger oss möjligheten att livestreama alla matcher från Ungdom (–12 och uppåt), J18, J20, TV-pucken samt ett urval av landskamper. Även seniormatcher kan komma att visas. Detta gäller såklart inte SHL, HockeyAllsvenskan, HockeyEttan eller SDHL som alla har egna lösningar och medieavtal.
Totalt kommer det under säsongen 20/21 finnas 162 uppkopplade hallar i Sverige. Detta innebär att ni kan se alla era hemma- och bortamatcher från dessa hallar. Totalt kommer ca 30 000 matcher att visas i tjänsten denna säsong.
Alla matcher kan ses direkt eller i efterhand på www.svenskhockey.tv. När ni skapat ett konto kan ni även följa matcherna via Appen, SvenskhockeyTV (finns i AppStore och Google Play).
Matcherna produceras med en kameralösning som följer spelet med hjälp av A.I (Artificiell Intelligens) och innehåller grafik t.ex. laguppställningar, målgörare/assist, resultat och klocka.
Glöm inte - möjlighet att tjäna pengar till din förening!
Vid köp av ett årskort, 995 kr/12 mån, har ni möjlighet att välja vår förening och därmed ge 200 kr/säsongskort till klubben. Så om tex. 100 personer väljer vår förening, går 20 000 kronor oavkortat till klubben. Favoritförening anger du vid registrering, eller på ”min sida/account” för er som redan har ett konto. Detta går också att uppdatera om du missat det vid köp/registreringstillfället.
Tjänsten kan även köpas som månadsabonnemang för 129 kr/mån. Dessa abonnemang kan avslutas när som helst men ger ingen intäkt till föreningen.
Ett antal cuper och turneringar ingår inte i tjänsten, men kan komma att säljas som PPV (Pay Per View). Pris och innehåll för dessa styrs av den enskilda klubben/arrangören.
Följ länken nedan för att skaffa ditt abonnemang
Föreningsbesök; Nollvision - Närkampsspel
2020-09-18 16:21
Den 28 september är samtliga ungdomslagens tränare inbjuda till teori och praktik gällande närkampsspel och Nollvision som svenska ishockeyförbundet har satt upp.
Välkomna!
Hockeyskolan startar nu men du kan börja när som helst, även mitt i säsongen
2020-09-16 11:06
Hockeyskola, nybörjare

IFK Österåker Vikings Hockeyklubb välkomnar alla barn till Tre Kronors Hockeyskola, oavsett vilka förkunskaper barnet har.


De barn som inte tidigare deltagit i vår verksamhet börjar i "Hockeyskola för nybörjare" från det år barnet fyller 5. Säsongen 2020/21 är det barn födda 2015 och tidigare som välkomnas. 

De som redan varit med minst en säsong och är mogna deltar i "Hockeyskolan fortsättning".

Flickor kan också välja att delta i den egna Hockeyskolan för Flickor, för både nybörjare och fortsättning. Se även separat sida.


Oavsett vilken grupp ett barn börjar i kan man under säsongen byta grupp om det visar sig att den andra gruppen passar bättre. Detta görs i dialog  med Ungdomsansvarig och/eller Sportchefen.


Hockeyskolan bedriver verksamhet mellan slutet av september till slutet av mars. Säsongen 2020/21 är första tillfället 19 september. 


Observera att även om man inte deltagit i Hockeyskolans verksamhet från början av säsongen (september) kan man börja när som helst under säsongen förutsatt det finns lediga platser. Anmäl er till en grupp på  Anmälan till hockeyskolan uppe till vänster. 

 

Vi eftersträvar att alla ska ha roligt och vara aktiva och i rörelse så mycket som möjligt. Våra nyckelord är: Glädje - Utveckling - Ödmjukhet - Gemenskap

 

Hockeyskolans tider på lördagar:

09:00 - 10:00 Hockeyskola - nybörjare

10:00 - 11:00 Hockeyskola flickor

11:00 - 12:00 Hockeyskola - fortsättning


Tiderna kan ändras beroende på högtider, cuper eller annan aktivitet i hallen. Prenumerera på kalendern för att se eventuella förändringar i tider pga andra aktiviteter i ishallarna.


Utrustningskrav:

Krav för att vara på isen är hjälm, halsskydd, skridskor, hockey/vinterhandskar. Det kan även vara bra med ben- och armbågsskydd. Låneutrustning finns med reservation för att det kan ta slut. Föräldrar är välkomna men möjligheterna att delta aktivt är just nu begränsade. Vi har förstärkt med extra ledare på plats för att hjälpa alla tillrätta.

Observera begränsat antal gäller utifrån Folkhälsomyndighetens direktiv. 


Nya öppettider i cafeterian
2020-09-13 13:51
Vi justerar öppettiderna i cafeterian. 

Måndag till fredag öppet 14:00-18:00
Lördagar öppet 09:00-15:00
Söndagar öppet 11:00-17:00

Avvikande öppettider kan förekomma beroende på aktiviteter eller uteblivna aktiviteter i hallarna. 

I starten av höstterminen ser vi en kraftig nedgång i försäljningen i cafeterian. Det är helt naturligt med tanke på begränsningen av hur många som får vara i hallarna samtidigt och att matcher sker utan publik, det finns helt enkelt inte tillräckligt många gäster att servera. Vi vill så långt möjligt ändå hålla cafeterian så öppen vi kan utan att äventyra föreningens ekonomi. Med dessa justerade öppettider hoppas vi att vi fortsatt kan hålla en bra servicegrad. 

Det kan av och till se obemannat ut i cafeterian, ha tålamod, vår personal är tillbaka inom kort. Det kan ibland behövas en kortare paus och står man ensam i cafeterian så blir det då tomt en stund. 

Med förhoppning att vi snart kan komma tillbaka till normala öppettider.

Styrelsen
2020-09-03 15:04

Svenskhockey.tv börjar sända från Österåker

Snart finns möjlighet att se alla IFK Österåker Vikings hemmamatcher i A-hallen live på Svenskhockey.TV

Svenskhockey.tv har med start under säsongen 2019/2020 installerat automatisk produktionsteknik för livesändning av ishockeymatcher på ett antal svenska ishallar. Den automatiska produktionstekniken bygger på så kallad AI (Artificiell Intelligens). Detta innebär att videoproduktionen för livesändningar av hockeymatcher från dessa arenor är helt obemannade. Och snart kommer vi sända från IFK Österåker Vikings matcher i A-hallen! Utrustningen är installerad det återstår lite arbete att konfigurera upp systemet, men kommer vara klart när som helst! 

Redan nu kan du teckna dig för ett säsongskort för att följa matcher från hallar som har utrustningen på plats. Säsongskorten köper man på Svenskhockey.TV. Här har man möjlighet att välja sin favoritförening och därmed ge 200 kr/säsongskort till vald förening. Så kom ihåg att välja IFK Österåker Vikings när ni signar upp er för ett säsongskort!

Har ni frågor hör av er till david.odebrant@osterakerhockey.se


Årskort 995.00 SEK 


Ger dig tillgång till J20 Super Elit, J18 Elit, juniorserier, ungdomsserier, TV-Pucken och vissa landskamper. Cuper kan komma att ligga utanför detta årskort. När du köper årskort; glöm inte att välja din favoritförening som ger 200 kr/kort till klubben. Alla matcher kan ses live och i efterhand i ett (1) år fr.o.m. inköpsdatum. 


BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Sponsorer
Länkar