Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bli medlem i IFK Österåker Viking HC
BLI MEDLEM
Heja fram A-laget till kvalet
2020-02-19 14:25
A-laget har två matcher kvar att spela i Alltrean och ligger 1 poäng från kval till Division 2. Sista hemmamatchen spelas mot Tierp, som leder Alltrean, nu på fredag. 25 februari möter A-laget Hallsta i Alltreans sista match.

Nu fyller vi hallen och hejar vårt A-lag hela vägen fram till kvalet!

Fri Entré

Välkomna!
Profilprodukter
2020-02-19 14:24
Nu har vi fyllt på lagret efter julen med våra profilprodukter, på bilden ser ni vad som går att köpa i Cafeterian och vad som beställs på Hockeygear. 
J18
Referat: IFK Österåker Vikings HC - IF Vallentuna BK
Hemvändare till Österåker
2020-01-14 23:16, J18
Alexander Licznerski Carlnäs
Idag välkomnar vi ytterligare en spelare till Österåker. Det är Alexander Lizcnerski Carlnäs som återvänder till föreningen efter ett par år i Täby. Alexander går in i U16s laguppställning men kommer även kunna delta i J18.

J18 startade säsongen med 13 spelare. Efterhand har truppen växt och består nu av 24 spelare som blivit ett sammansvetsat team och som siktar mot kval till Elit. Tidigare har Niklas Olsson återvänt från Sollentuna och Emil Karlsson har tagit upp hockeyn igen efter en kortare tids frånvaro. Dessutom har Victor Pickthall och Erik Furenius (SDE) och Elvis Bång samt Linus Evén (Viggbyholm) anslutit till truppen. Därutöver deltar flera U16-spelare i truppen som nu ligger 5 poäng från kvalplats med 15 matcher kvar att spela. Sista matchen i Allettan spelas på Gotland den 1:a mars.
Kom till hallen och heja fram vårt J18!

GOTT SLUT 2019 - GOTT NYTT ÅR 2020!
2019-12-31 23:06

Ett STORT TACK till alla medlemmar för det gångna året! 


Vi har blivit många fler i föreningen tack vara allas engagemang och inkludering i hockeyfamiljen, där framförallt vårt nya damlag sticker ut med över 60 nya spelare! Även de yngsta flickorna har blivit fler liksom de yngsta pojkarna. Magiskt!

Det som är särskilt roligt att se är att vi växer även i de äldre barngrupperna - återvändare till sporten och nybörjare i senare åldrar som gör stora framsteg varje dag! Välkomna allihop!

Våra junior- o A-lag går det också bra för - vi håller tummarna det håller hela vägen!

Vi började 2019 med ledare o föräldrar som påbörjade vår uppdaterade värdegrund och ställningstaganden om sunda o trygga idrottsmijöer, något vi ständigt arbetar med, och kommer utbilda mer i under 2020. Anställandet av en ungdomsansvarig har också bidragit till utökade möjligheter.

I november presenterade dessutom Svenska ishockeyförbundet att man nu har landat i att vi alla ska arbeta med en sund idrottsmiljö som ger grogrund för fler kommande talanger att växa i - läs mer på www.hemmaplansmodellen.se . Därutöver blir barnkonventionen lag från 1 Jan som stärker barnens ställning i hur vi ledare ska fokusera på barnperspektivet i det vi gör. 

Jag ser att nästa decennium kommer bli än mer utvecklande och roligt för så många fler som kan fortsätta på sin resa med sitt livslånga idrottande.

Oavsett hur många vinster, förluster, nya lärdomar, platta fall och glömda avtagna skydd på isen -  hoppas jag ni har haft ett riktigt bra år 2019! Och jag önskar er ett ännu mer fantastiskt 2020 med allt vad hockeyn innebär från skratt till tårar, ömmande kroppar och glädjeskutt. Vi ingår alla i hockeyfamiljen!

Ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Varma nyårshälsningar,

Suzanne

Suzanne Norström
Ordförande

P.S. ...vi håller även tummarna för våra JVM-lag, både damer och herrar som spelar på kontinenten...

Sportlovscampen under planering!
2019-11-11 17:21

Knappt har röken hunnit lägga sig från höstlovscampen, innan det börjar närma sig nästa camp. Just nu planeras höstlovscampen och vi hoppas kunna presentera mer information kring detta inom kort.

Campen kommer dock vara under 4 dagar, tisdag till och med fredag under sportlovsveckan (vecka 9), så se till att boka upp detta i er kalender redan nu!

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
A-lag, 22/02 20:57 
A-lag, 15/02 21:21 
A-lag, 11/02 23:48 
 
Sponsorer
Länkar