Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bli medlem i IFK Österåker Viking HC
BLI MEDLEM
Anmälan till höstlovscampen är öppen
2019-09-28 14:43

Hej alla hockeytokiga spelare, ledare och föräldrar! Nu börjar säsongen röra på sig. Några serier har redan börjat och några ska strax ta fart. Det innebär såklart också att en annan av höstens höjdpunkter närmar sig, nämligen höstlovscampen!

 

Campen pågår under 3 dagar vecka 44, onsdag, torsdag och fredag mellan ca 07:15-16:00. Tiderna kan variera mellan grupperna. Det tidigaste ispasset startar 08:00.


Det erbjuds ispass, teori och fys under alla tre dagarna.

Två mellanmål och en lunch ingår per dag.

Pris: 1.500kr 


Anmälan:

Anmälan sker på hemsidan under "Bli medlem". 

http://www.osterakerhockey.se/newMember/Default.asp?ID=147357

Vill man bara anmäla sig till någon enstaka dag, går det utmärkt, men då kan man inte anmäla sig på hemsidan utan man mailar Kansli@osterakerhockey.se


Beroende på antal anmälda, blir det 2 eller 3 grupper. 

Vår stora förhoppning är att tillräckligt många tjejer anmäler sig så vi kan ha en egen tjejgrupp! Så tjejer anmäl er!


På isen kommer ni delas upp i lämpliga grupper både ålders- och färdighetsmässigt. Det innebär att en spelare född 2011, kan vara på isen samtidigt som en spelare född 2008, men kommer inte jobba i samma grupp och därmed heller inte behöva möta varandra i övningarna eller i spel.


Campen är öppen för alla spelare från U9 och upp till U16.

Spelare födda 2012 eller yngre kan tyvärr inte erbjudas plats i denna camp.

 

Om du som är i juniorålder vill delta på campen går det eventuellt att ordna. Kontakta mig på Stefan.Falk@osterakerhockey.se, så tittar vi på detta gemensamt.


Välkomna!


Stefan Falk

Ungdomsansvarig 

2019-09-25 13:02

Det är äntligen dags för årets World Girls Ice Hockey Weekend!
IFK Österåker Vikings bjuder in alla tjejer/kvinnor till isen för att manifestera för tjejhockeyn!

Vad händer:
12:00-15:00 - öppen is
Vi vill att så många tjejer/kvinnor som möjligt är på isen, oavsett om man spelar ishockey eller ens kan åka skridskor - så se till att få med er era systrar, mammor, kusiner, kompisar etc. och kom och häng med oss på isen och visa ert stöd vår flickverksamhet. Viss utrustning finns att låna.
Våra duktiga spelare från Flickor C, Damjunior och vårt nystartade damlag kommer att vara på isen och stötta och hjälpa alla att åka skridskor. Kanske får vi några nya spelare på köpet.

Vi bjuder även på fika för alla som vill pausa från skridskoåkningen en stund (och även alla andra såklart) 😊

Kom och hjälp oss slå rekord! 💪
Hoppas vi ses i hallen!!

Välkomna!
IFK Österåker Vikings Hockey

För mer information och frågor, maila Ellen på ellen.norstrom@osterakerhockey.se

A-lag
Referat: IFK Österåker Viking HC - Orms
2019-09-19 00:06, A-lag
IFK Österåker Vikings HC - Ormsta HC. Första perioden: Lagen åker bara runt, Österåker har några skott men inte så farliga. Mitt i perioden fick Ormsta en halvfarlig kontring, båda lagen drog på sig varsin utvisning. Perioden slutade 0-0. Andra perioden: Börjar med lika dåligt tempo som första. Ormsta drog på sig en utvisning, Österåker skapar några chanser. Sen var det Ormstas tur att få powerplay och skapa nån chans. När Österåker blir fulltaliga då skapar dom en halvchans. Sen tänder matchen till och båda lagen skapar chanser, på prick 20.00 gör Ormsta 1-0. Tredje perioden: Österåker började med powerplay och skapade nån halvchans. Sen fick Ormsta powerplay, direkt på tekningen sköt Österåker ett långskott från egen zon som blev farligt. När Österåker blev fulltaliga gjorde dom 1-1. Sen blev det bara att spelarna åkte runt. I sista minuten kontrar Österåker och för 2-1. Så slutar matchen. Domarna var ok
Conny Ek
Färg på matchtröjor
2019-09-17 18:18
I linje med Ishockeyförbundets instruktioner om mörk matchtröja hemma och ljus borta, har styrelsen beslutat att IFK Österåker spelar i Blå tröjor hemma och i vita tröjor borta.
Anmäl dig till Powered by Valentina
2019-09-13 16:30
Spelare från andra föreningar är välkomna och kan anmälas sig under "Bli medlem" (Obs, man blir inte medlem i föreningen bara för att man anmäler sig till specialistpassen)
Ella till TV-Pucken!
2019-09-02 13:47

IFK Österåker Vikings kan stolt berätta att vår egen Ella Planting-Bergloo från Team 05 har blivit uttagen till denna säsongs TV-Pucken lag för att representera Stockholm.


Ella började spela hockey 2016 efter att ha provat en träning under World Girl Ice Hockey Weekend. Tidigare har hon hållt på med bla. trampolin och fotboll men satsar numera på ishockey och innebandy. 


Vi önskar Ella all lycka under turneringen och vi kommer såklart att heja på henne hela vägen!

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
A-lag, 12/10 07:58 
A-lag, 04/10 23:24 
Camper, 29/09 01:07 
 
Sponsorer
Länkar