Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bli medlem i IFK Österåker Viking HC
BLI MEDLEM
Tom Holmström klar för A-laget!
2020-05-29 10:35

Ännu ett glädjande besked gällande A-lagets lagbygge.


Tim Holmström klar för säsong 2020/21.


Tim anslöt till laget i Alltrean och hann på 13 matcher göra 10 poäng.


Välkommen till en ny säsong i Österåkersfamiljen Tim!

Filip Sunebäck klar för A-laget!
2020-05-27 00:06

Då var det dags igen att presentera ytterligare en trotjänare i A-lagets trupp som siktar på högre divisioner.

Denna gång är det backen Filip Sunebäck som med sin erfarenhet och spelskicklighet kommer betyda mycket för A-lagets jakt på en plats i division 2. 

Välkommen till ännu en säsong med Österåkersfamiljen Filip!

Håll utkik på hemsidan och Facebook!
2020-05-17 12:07
Inom kort kommer mer info om säsongens första camp och vad som ingår!
Team 06 drar igång försäsong på is med Rangers!
2020-05-16 17:31

Österåker Team 06 samarbetar med Vallentuna Rangers och kör tillsammans isträningar i Österåkers sportcentrum fram till midsommar.

Kul med samarbete mellan föreningar tycker vi!

Kallelse till årsstämma 15 juni kl 19.00 i Berga Teater
2020-05-11 11:45
Till skillnad från tidigare år då stämman genomförts i augusti, är den i år förlagd till juni för att ge den tillträdande styrelsen bästa förutsättningar att planera för den kommande säsongen som räkenskapsmässigt startade den 1 maj.

Med tanke på pågående smittospridning av Covid-19 och begränsningen av deltagare vid sammankomster till max 50, behöver man föranmäla sig till stämman så styrelsen vid behov kan utforma stämman så vi håller oss inom Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Om det blir fler än 50 föranmälda återkommer styrelsen med ny information.

Observera att för deltagande vid stämman med rösträtt ska medlemsavgiften vara betald senast 2 dagar innan stämman för att rästrätten ska hinna registreras.

Varmt välkomna!
Ännu en tränare klar för A-laget!
2020-05-10 09:14

Ännu entränare klar för A-laget!

Stefan Falk (fyller 41 i år) är uppvuxen i Munkfors, Värmland och har bott 16 år i Stockholm. Han studerade till gymnasielärare på GIH och till personlig tränare på Personal training school. 
Genom åren har han haft tränaruppdrag för olika åldrar inom ungdoms- och juniorhockeyn i bl.a. Munkfors, SDE, Viggbyholm, Sollentuna, AIK och som instruktör på SHI. 

Han har också haft uppdrag inom Stockholms ishockeyförbund såsom tränare i Stockholms Stålbucklan-lag och i den tidigare distriktslagsverksamheten för flickor. Därutöver har han också varit verksam i Stockholms ishockeyförbunds Damkommitté. Han kommer senast från uppdrag som assisterande U20-tränare i Debrecen Hoki Klub i Ungern. 

Stefan erhöll den gamla steg 2-licensen genom en ettårig tränarutbildning i Färjestad BK’s regi. Utöver att han är PT utbildades Stefan även till Klassikercoach/PT och har drivit tränings- och ledarskapslinjen på Plusgymnasiet/Drottning Blanka i 6,5 år och utbildat träningsinstruktörer och PT’s. 

Stefan är legitimerad förbundstränare och är utöver assisterande tränar i A-laget Ungdomsansvarig i föreningen.


Välkommen till A-laget Stefan!

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Sponsorer
Länkar