SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Ditt försäkringsskydd
Som ishockeyspelare och ishockeyledare har du en försäkring via föreningen och Ishockeyförbundet (se nedan). Många har också en egen olycksfallsförsäkring. Du bör se över vilket skydd dessa båda försäkringar ger och om du anser att det inte är tillräckligt kan du kontakta ditt försäkringsbolag för rådgivning.
Du kan också teckna en tilläggsförsäkring via Förbundet. Läs mer om Förbundets försäkringar nedan.
Försäkring som ingår i träningsavgiften

En spelare som är medlem i föreningen och har betalat sina avgifter till föreningen är försäkrad via förbundets försäkringsbolag. Ledare är försäkrade via RF:s grundförsäkring.

 
Läs alla detaljer om försäkringsvillkoren på länken nedan. Där finns också information om hur du går tillväga om du vill anmäla en skada. Det är spelaren själv, eller dennes målsman, som anmäler en skada.
 
Tilläggsförsäkring för domare
Läkekostnadsförsäkring för utländska spelare

Icke-europeiska spelare som befinner sig i Sverige kortare tid än ett år har inte samma rätt till sociala förmåner som de som är bosatta här. Det är därför viktigt att teckna en försäkring som täcker kostnader som kan uppstå för offentlig vård i samband vid sjukdom och olycksfall.


Läs mer och teckna försäkring här:
 
Sponsorer
Länkar