SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Guldkortet är här!

Upplev förmånerna med Guldkortet - Din nyckel till lokala rabatter!

 

Vi är glada att presentera Guldkortet - ditt biljett till en värld av oslagbara rabatter och erbjudanden från dina butiker och företag.

 

Guldkortet är inte bara ett medlemskort; det är din biljett till en förmånsvärld där varje inköp blir till en möjlighet att spara och njuta av exklusiva erbjudanden.

 

Med Guldkortet i handen blir varje dag en möjlighet att upptäcka nya favoritbutiker och dra nytta av fantastiska rabatter.

Skanna qr-koden med din mobilkamera så tas du vidare till registreringssidan.

Räkneexempel:

Om du handlar på Stora Coop i Åkersberga för 4.000 kr i månaden under 2024 kommer du spara 3.500 kr. (Guldkortet kostar 500 kr och Stora Coop ger dig 10% rabatt på alla inköp >500 kr per tillfälle under hela 2024).

 

Här är vad Guldkortet erbjuder dig:

  • Otroliga Rabatter: Guldkortet ger dig tillgång till exklusiva rabatter på ett brett utbud av varor och tjänster från lokala butiker och företag. Oavsett om det är restauranger, klädbutiker, fitnesscenter eller skönhetsbehandlingar - du kommer alltid att ha privilegiet att spara pengar.
  • Månatliga Erbjudanden: Varje månad under ett helt år får du nya och spännande erbjudanden och kampanjer, speciellt utvalda för Guldkortets medlemmar. Det betyder att du konstant kommer att bli överraskad och förförd av de fantastiska möjligheterna att spara.
  • Hållbara Lokala Relationer: Genom att använda ditt Guldkort stödjer du inte bara din plånbok utan också ditt lokala samhälle. Vi tror på att främja starka lokala band och hjälpa småföretag att växa.
  • Ett År av Oslagbara Fördelar: Guldkortet ger dig dessa otroliga förmåner under ett helt år. Det betyder 365 dagar av spännande rabatter och upplevelser.

Missa inte chansen att förvandla din vardag till en fest av rabatter och förmåner! Beställ ditt Guldkort idag och öppna dörren till en värld av sparande och glädje.

 

Klicka här för att beställa ditt Guldkort nu https://apply.cardskipper.se/rxq7

Ladda ner Cardskipper till din telefon så kommer du få in ditt Guldkort i Cardskipper.

 

Tack för att du tog dig tid att läsa om vårt Guldkort. Vi ser fram emot att välkomna dig som en av våra privilegierade medlemmar!

 

Med vänliga hälsningar,

IFK ÖSTERÅKER HOCKEY 

 
Sponsorer
Länkar
Guldkortet