SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Damerna obesegrade i grundserien
2023-01-19 13:15

Inget tycks kunna stoppa damerna i seriespelet. Trots att damernas lag faktiskt bara är på sin andra tävlingssäsong tycks inget kunna stoppa dem i deras framfart.

 

I söndag spelades den sista matchen i grundserien för Österåkers damer. Matchen slutade 4-2 mot Haninge som ligger trea i serien. Spelet stämde inte lika bra som tidigare matcher men damerna lyckades ändå knipa segern. Jonna Bergkvist stod för en grym insats i mål.

 

Detta innebär att Österåker vinner grundserien med 2 poäng före tvåan Arlanda i serien och med en målskillnad på hela 61 mål.

 

Österåker toppar även poängligan med den mångårigt rutinerada Ida Kyrilis på imponerande 16 poäng men tätt följt av Lina Lindholm och Tilda Planting Bergloo som båda började när laget startades för 3 år sedan på 15 poäng. Anna Petrén som veckan innan gjorde 4 mål mot Salem och Malin Zetterberg som likt Ida K har en gedigen hockeyerfarenhet toppar också poängligan.

 

Stort grattis till en grym insats 

 
Sponsorer
Länkar