SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i IFK Österåker Vikings HC
BLI MEDLEM
Aktuellt
 
Stort grattis Ella!
2021-06-10 14:34
Oj vad stolta och glada vi är för Ellas skull som igår vid Stockholms Ishockeyförbunds årsmöte tilldelades Stockholmsplaketten med nedanstående motivering.
 
STORT GRATTIS ELLA!
 
" I den tuffa konkurrens som är har vi slutligen valt att välja den spelare som i år får ta emot Stockholmsplaketten. Det är en spelare som överträffat våra förväntningar, som går från klarhet till klarhet. Spelaren gör alltid sitt bästa utifrån de förutsättningar som ges och är ett föredöme för alla i sin omgivning, för såväl spelare som för ledare. På några få år har denna spelare utvecklats från att vara nybörjare till att bli en ledande spelare i både sin förening och i TV-pucken. Spelaren sprider energi och vill alltid veta hur hon kan utvecklas för att bli ännu bättre. Denna spelare har alla möjligheter att gå hur långt som helst. På isen är hon kanske den mest kompletta spelaren som klarar av alla spelformerna och inte bara accepterar vilken position som helst utan även bemästrar den. Hon har ett mycket bra skott, en väl utvecklad fysik och en exceptionell blick för spelet vilket gör att hon värderas högt i de lag hon spelar i.
Tack vare sin beslutsamhet, sin ödmjuka inställning och allt hårt arbete hon är villig att lägga ner.
Med denna motivering tilldelas Stockholmsplaketten spelaren Ella Planting - Bergloo. IFK Österåker Vikings HC "
Kallelse till årsmöte 21 juni kl.19
2021-05-14 18:01

Med tanke på smittospridningen av Covid-19 inte minskat nämnvärt men att lättnader ändå medgivits från 1/6 till max 50 deltagare vid sammankomster, vill vi försöka ha ett fysiskt möte som hålls coronasäkert på Berga Teater. Det kommer därför vara ett max-antal i den kallelse som går ut till medlemmarna via SportAdmin  där det är nödvändigt att svara på kallelsen. Utifall det blir fler än 50 anmälda kommer digital lösning att utformas.  Eventuell digital lösning meddelas till medlemmarna via kallelsepåminnelse och mail.

 

Observera att för deltagande vid årsmötet med rösträtt ska förutom anmälan, även medlemsavgiften vara betald senast 2 dagar innan årsmötet för att rösträtten ska hinna registreras. Medlemsavgift till befintliga medlemmar har skickats ut.  

 

Varmt välkomna!

 

Styrelsen

Tack för sargen!
2021-05-06 13:15
Igår hade vår nya skumgummisarg premiär under Skills Academy.
 
Helt klart en succé hos både spelare och ledare.
 
Ett jättetack till alla som donerat via hemsidan, Swishat sitt bidrag och naturligtvis till Svenska Ishockeyförbundet och RF-SISU för deras bidrag.
 
Tillsammans har ni gjort detta möjligt.
 
TACK!
Skills Academy del 2
2021-04-30 11:16
Vi går in på tredje veckan av Skills Academy och vi har lika roligt varje gång!
 
Underbart att se spelare utvecklas.
 
Underbart att se engagerade ledare hjälpa spelarna att utvecklas.
 
Här några filmklipp för er föräldrar som inte får vara i ishallen.
 

 

Skills Academy goes Live!
2021-04-29 08:39
Nu ger vi alla föräldrar, släktingar & kompisar chansen att se vad vi gör på Skills Academy.
 
Båda gruppernas ispass kommer livesändas på vår Facebook.
 
Nu hoppas vi att tekniken är med oss för både spelarna och kamerapersonen
 
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Sponsorer
Länkar