SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Är du född 2009 och intresserad av att spela ishockey? Då är du varmt välkommen till oss i IFK Österåker Vikings Hockey. Vi är idag ett härligt gäng som gärna vill bli fler. Kontakta våran lagledare Sebastian Rosén (sebastian.rosen@osterakerhockey.se) om du är intresserad - det är aldrig för sent att börja.

 

Stockolmsmodellen:

Att genom ett modernt och forskningsbaserat ledarskap skapa trygga lärandemiljöer som barn, ungdomar och ledare vill vara i.

Att träningsinriktningen baseras på Svenska ishockeyförbundets ABC material som innehåller mycket bra träningsplaner där det beskrivs vad man ska träna på och när man ska träna på det. Utmaningen ligger i hur man tränar på det.

Att spelförståelseträning ska komma med i större omfattning. Samtidigt vill vi att träningen av tekniska färdigheter ska befästas. Vi ser idag att det genomgående bedrivs för mycket isolerad teknikträning på bekostnad av spelförståelseträning. Vi uppmanar till att utforma grundövningar med fler moment och spelare inblandade. För att skapa mer matchlika situationer. Mycket mer spel i alla dess former och inte minst smålagsspel med olika teman.

Att vi ser matcher som ett utbildningstillfällen, men i form av en match där resultat är sekundärt till förmån för spelarutveckling.

 

För mer info:

https://www.stockholmhockey.se/Gamlasidan/tavling/Stockholmsmodellen

Vårt förråd
2018-10-30 19:54
Självklart har du som spelare i IFK Österåker Vikings Hockey möjlighet att ha din utrustning i teamets förråd.
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Startsida, 30/03 19:17 
Startsida, 01/03 15:20 
Startsida, 11/12 16:33 
Startsida, 29/11 22:32 
Startsida, 20/10 13:54 
 
Sponsorer
Länkar
Guldkortet