SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Nicklas Stensson blir huvudtränare säsongen 2022/23
2022-05-01 22:51
Ytterligare ett mycket glatt besked på tränarsidan när vi kan presentera Nicklas Stensson som huvudtränare för A-laget säsongen 2022/23!
 
Nicklas var den gångna säsongen huvudtränare för vårt framgångsrika J20 och tar nu steget upp till A-laget.
 
Vi är så glada att kunna presentera Nicklas som är utbildad på Bosöns Organisationsledarlinje och har varit mycket uppskattad i J20s organisation bland spelare och ledare den gångna säsongen.
 
Välkommen till ytterligare en säsong i Österåker Nicklas!
 
Så här skriver Nicklas om sig själv.
 
"Jag är 31 år gammal, född och uppvuxen i Sollentuna.
Bor numera med sambo i Djursholm, som även hon är extremt hockeyintresserad (målvakt i SDE i SDHL).
Jag har spelat hockey sen fem års ålder, mestadels i Sollentuna, men även varit i Vallentuna och Väsby!
Har spelat mestadels div två och ett under min karriär plus ett år matcher i div tre, inräknat ett inhopp i Österåker den gångna säsongen!
Som tränare har jag haft allt från u14 och uppåt där allt startade i Sollentuna för att sedan via Väsby kommit till Österåker förra säsongen!
Ska även tilläggas att jag under tiden jag varit tränare även pluggat på Bosön vad som då hette organisationsledarlinje vilket har givit mig stor insikt i både jobbet som tränare men även hur man på bästa sätt ska sköta bla en förening och hur man ska få allt att flyta på och vad som är bäst för utövarens samt föreningens utveckling.
Ska bli väldigt kul att få chansen i A-laget kommande säsong och se vad vi som grupp kan åstadkomma. Tror väldigt mycket på att lita på mina spelare och ge dom chansen att utvecklas tillsammans och som grupp! Jag, tillsammans med övriga runt omkring A-laget, hoppas att vi under säsongen kan hjälpas åt att lyfta A-laget till att nå målsättningarna för kommande säsong."
 
Sponsorer
Länkar