Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Hockeyskola nybörjare startar lör 19 sep kl 9
2020-06-21 13:55

Jag hoppas du leker och badar och har riktigt roligt under sommarlovet innan du kommer tillbaka till skolan och träffar kompisarna.  Jag hoppas också att du längtar tillbaka till ishockeyn i höst och dina kompisar där!

 

Har du gått i hockeyskolan minst 1 år och är född 2013 eller senare, kanske du känner att du börjar bli lite van – då börjar du i Hockeyskolan FortsättningFör de som är födda 2012 eller tidigare börjar Lag-träningarna redan i augusti (se hemsidan www.osterakerhockey.se). Om du började någon gång i mitten av säsongen, kanske du fortfarande tycker det är bra att gå på hockeyskolan ett tag till, och flytta över till Lag-grupperna när ledarna rekommenderar det.  Klockan 11 på lördagar står man på isen i Fortsättning. 

 

Om du började i mitten eller senare förra säsongen eller vill känna dig tryggare innan det är dags för fortsättning rekommenderar vi att du även i år fortsätter i Hockeyskolan Nybörjare. Är du född 2013 eller senare kan du flyttas över mellan grupperna under säsongen i dialog med ledarna.  Klockan 9 på lördagar står man på isen i Nybörjare. 

 

Hockeyskolan för flickor tar emot både nybörjare och fortsättare i alla åldrar. (De flickor som är födda 2012 eller tidigare och har minst 1 års hockeyskola bakom sig börjar i år i Flickor C-laget.)

Flickhockeyskolan står på is klockan 10 på lördagar.

För att hinna stå på is i tid till när det börjar, är det bra att komma minst en halvtimme innan för att hinna byta om och knyta skridskor. Vilket omklädningsrum du ska vara i står dels i entrén (på fönstret till höger när man kommer in) och dels i hockey-gången på väggen. 

 

Första inskrivningen är den 19 september. Det går sen bra att börja när som helst under säsongen. Snabbast går det om du anmäler dig i förväg under ”Anmälan till hockeyskolan” till vänster För dig som redan varit med tidigare innebär det att du väljer Medlem eftersom du redan finnas i registren och bara behöver överföras till den nya säsongen. Är du ny i föreningen väljer du ny deltagare. 😊 När du kommer till Sportcentrum (Ishall 1) anmäler dig minst 30 minuter innan ditt pass börjar.  Tänk på att det kan vara många barn första gången. 

 

Vad gäller utrustning behöver du fortfarande bara hjälm, skridskor och halsskydd och bra med tjocka vantar. Vill du ha mer utrustning rekommenderar vi att söka på Köp & sälj sidor på Facebook. IFK Österåker Vikings har dessutom en egen grupp. Därutöver har vi Bytardagar som planeras att genomföras. Den första i v32 tors 6/8. Tider meddelas senare. Mamma och pappa kan anmäla sig till Kansli@osterakerhockey.se  om de vill hjälpa till att arrangera. 

Välkommen till Hockeyskolan!

Suzanne Norström
Ordförande 
 
Sponsorer
Länkar