SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Hockeyskola fortsättning

IFK Österåker Vikings Hockeyklubb välkomnar alla barn till Tre Kronors Hockeyskola, oavsett vilka förkunskaper barnet har.

 

I "Hockeyskolan fortsättning" välkomas de som redan varit med minst en säsong och är mogna att delta. 

Flickor kan också välja att delta i den egna Hockeyskolan för Flickor, för både nybörjare och fortsättning. Se även separat sida.

 

(de barn som inte tidigare deltagit i vår verksamhet börjar i "Hockeyskola för nybörjare" från hösten det år barnet fyller 5. Säsongen 2022/23 är det barn födda 2017 och tidigare som välkomnas.)

 

Oavsett vilken grupp ett barn börjar i kan man under säsongen byta grupp om det visar sig att den andra gruppen passar bättre. Detta görs i dialog  med Ungdomsansvarig och/eller Sportchefen.

 

Hockeyskolan bedriver verksamhet mellan slutet av september till slutet av mars. Säsongen 2022/23 är första tillfället 24 september. 

 

Observera att även om man inte deltagit i Hockeyskolans verksamhet från början av säsongen (september) kan man börja när som helst under säsongen förutsatt det finns lediga platser. Anmäl er till en grupp på  Anmälan till hockeyskolan uppe till vänster. 

 

Vi eftersträvar att alla ska ha roligt och vara aktiva och i rörelse så mycket som möjligt. Våra nyckelord är: Glädje - Utveckling - Ödmjukhet - Gemenskap

 

Hockeyskolans tider på lördagar:

10:00 - 11:00 Hockeyskola flickor

11:00 - 12:00 Hockeyskola - fortsättning

 

 

Tiderna kan ändras beroende på högtider, cuper eller annan aktivitet i hallen. Prenumerera på kalendern för att se eventuella förändringar i tider pga andra aktiviteter i ishallarna.

 

Utrustningskrav:

Krav för att vara på isen är hjälm, halsskydd, skridskor, hockey/vinterhandskar. Det kan även vara bra med ben- och armbågsskydd. Låneutrustning finns med reservation för att det kan ta slut. Föräldrar är välkomna på is - prata med ansvariga ledare på plats. Vuxna på is är ett krav att bära hjälm.

 

Kontakta  vår Ungdomsansvarig - Ungdomsansvarig@osterakerhockey.se för mer information. 

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Startsida, 29/11 22:32 
Startsida, 20/10 13:54 
Startsida, 04/10 21:15 
Startsida, 08/09 14:54 
Startsida, 02/09 07:48 
 
Sponsorer
Länkar