Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Hockeyskolan startar 21 september
2019-08-31 08:27

Jag hoppas du har lekt, badat och haft riktigt roligt under sommarlovet och nu kommit tillbaka till skolan och träffat kompisarna.  Jag hoppas också att du längtar tillbaka till ishockeyn i höst och dina kompisar där!

 

Har du gått i hockeyskolan minst 1 år och är född 2012 eller senare, kanske du känner att du börjar bli lite van – då börjar du i Hockeyskolan Fortsättning. För de som är födda 2011 eller tidigare börjar Lag-träningarna redan i augusti (se hemsidan www.osterakerhockey.se). Om du började i mitten av säsongen, kan du fortfarande gå på hockeyskolan ett tag till, och flytta över till Lag-grupperna när ledarna rekommenderar det.  Klockan 9 på lördagar står man på isen i Fortsättning.

 

Om du började i mitten eller senare förra säsongen eller vill känna dig tryggare innan det är dags för fortsättning rekommenderar vi att du även i år fortsätter i Hockeyskolan Nybörjare. Är du född 2012 eller senare kan du flyttas över mellan grupperna under säsongen i dialog med ledarna.  Klockan 11 på lördagar står man på isen i Nybörjare.

 

Hockeyskolan för flickor tar emot både nybörjare och fortsättare i alla åldrar. (De flickor som är födda 2011 eller tidigare och har minst 1 års hockeyskola bakom sig börjar i år i Flickor C-laget.)

Flickhockeyskolan står på is klockan 10 på lördagar.

För att hinna stå på is i tid till när det börjar, är det bra att komma minst en halvtimme innan för att hinna byta om och knyta skridskor. Vilket omklädningsrum du ska vara i står dels i entrén (på fönstret till höger när man kommer in) och dels i hockey-gången på väggen.

 

Inskrivningen den 21 september för dig som redan varit med tidigare innebär att du kommer och säger ditt namn som vanligt – du ska redan finnas i registren och behöver bara överföras till den nya säsongen. 😊 Du anmäler dig minst 30 minuter innan ditt pass börjar.  Tänk på att det kan vara många barn den 22 september.

 

Vad gäller utrustning behöver du fortfarande bara hjälm, skridskor och halsskydd. Vill du ha mer utrustning rekommenderar vi att söka på Köp & sälj sidor på Facebook. IFK Österåker Vikings har dessutom en egen. Därutöver har vi Bytardagar som planeras att genomföras – mamma och pappa kan anmäla sig till Kansli@osterakerhockey.se  om de vill hjälpa till att arrangera.


Nyhetsarkiv
 
Sponsorer
Länkar